Om MIG

”Hur tänker du? Impossible eller I’m possible?”

Min historia

Jag är ekonom i grunden med flera års arbete på advokatbyrå samt i eget företag. Intresset för mental träning och Mindset har funnits ända sedan jag som ung kom in och påbörjade en utbildning på Balettakademin i Stockholm. Att träna på elitnivå kräver sitt Mindset och även om kroppen inte höll för påfrestningen, har tankens kraft fortsatt fascinera.

Jag drivs av utveckling och har många utbildningar i bagaget bl.a som designer och damskräddare. Jag drev även under flera år en designstudio i Umeå där jag designade fest- brud och balklänningar som specialitet. Jag var även med att starta Modegruppen Norr och mitt motto är att ingenting är omöjligt om man verkligen vill.

Jag som ledarutvecklare och coach

Som coach vill jag hjälpa människor att våga mer. När man hittar sin kärna, sitt varför, då skapas glädje och drivkraft. Oavsett om det är personlig coaching eller coaching av en ledningsgrupp på ett företag, så handlar allt om människors drivkraft. När vi hittar den, kommer motivation, glädje och energi. När vi kommer åt vår inre potential, då kan vi göra storverk.

ICF, Internationell Coaching Federation, är världens största branschorgan för professionella coacher och har som syfte att säkerställa kvalitén på coaching runt om i världen. Certifieringen behöver förnyas vart tredje år.
Jag är utbildad och ICF certifierad coach på PCC nivå, enligt badge nedan.
Jag är även utbildad i Mental träning och NLP med ett Certified Business Communication Practitioner certifikat. Jag har gått utbildning för Master Coach och är utbildad och Certifierad Förändringsledare. Har även gått Asentiv´s Coachutbildning för företag i Portugal.

Du kan därmed känna dig trygg att anlita mig som mental tränare, coach eller förändringsledare

Mina klienter är allt från privatpersoner, elitidrottare och företagare.
Gemensamt är att dom vill få en förändring, hitta sitt varför, spränga gränser och nå sin fulla potential.

Copyright © MW Coaching AB
mona@mwcoaching.se | Strand 77, Vännäs | www.mwcoaching.se