Om MIG

”Hur tänker du? Impossible eller I’m possible?”

Min historia

Jag är ekonom i grunden med flera års arbete på advokatbyrå samt i eget företag. Intresset för mental träning och Mindset har funnits ända sedan jag som ung kom in och påbörjade en utbildning på Balettakademin i Stockholm. Att träna på elitnivå kräver sitt Mindset och även om kroppen inte höll för påfrestningen, har tankens kraft fortsatt fascinera.

Jag drivs av utveckling och har många utbildningar i bagaget bl.a som designer och damskräddare. Jag drev även under flera år en designstudio i Umeå där jag designade fest- brud och balklänningar som specialitet. Jag var även med att starta Modegruppen Norr och mitt motto är att ingenting är omöjligt om man verkligen vill.

Jag som coach

Som coach vill jag hjälpa människor att våga mer. När man hittar sin kärna, sitt varför, då skapas glädje och drivkraft. Oavsett om det är personlig coaching eller coaching av en ledningsgrupp på ett företag, så handlar allt om människors drivkraft. När vi hittar den, kommer motivation, glädje och energi. När vi kommer åt vår inre potential, då kan vi göra storverk.

ICF, Internationell Coaching Federation, är världens största branschorgan för professionella coacher.
Jag är utbildad och ICF Certifierad Professionell Coach på PCC nivå, det innebär att jag har en gedigen coachutbildning och minst 500 timmars coaching i bagaget.
Jag är utbildat i Mental träning och NLP med ett Certified Business Communication Practitioner certifikat. Jag har gått utbildning för Master Coach och är utbildad och Certifierad Förändringsledare. Har även gått Asentiv´s Coachutbildning för företag i Portugal.

Du kan därmed känna dig trygg att anlita mig som mental tränare, coach eller förändringsledare

Mina klienter är allt från privatpersoner, elitidrottare och företagare.
Gemensamt är att dom vill få en förändring, hitta sitt varför, spränga gränser och nå sin fulla potential.

Vill varmt rekommendera Mona om ni vill ha en coach med stor förståelse för din/er utmaning! Hon har en fantastisk verktygslåda som ger bästa resultat!

Lena Svedevall Sjuksköterska
VD Hälsobyrån medical BEMER partner

Jag började jobba med Mona i maj 2020 för att få hjälp med mitt företagande och min padelsatsning. När jag ser tillbaka på vart jag var när vi startade och vart jag är idag så har det hänt väldigt mycket. Mitt padel år 2020 var det bästa i karriären, jag gick från nr 6 till nr 2 på rankingen, jag vann flera Swedish Padel Tour titlar och tog en silvermedalj på Svenska Mästerskapen. Med mitt företagande har jag gått från att inte riktigt veta vart ville och vilka affärsområden jag skulle satsa på till att nu ha en tydlig plan och arbeta på ett bra och fokuserat sätt. Jag har tydliga kortsiktiga och långsiktiga mål och har redan nu kunnat bocka av flera av de mål som jag har satt. Mona ställer de rätta frågorna och utmanar en att tänka efter och hjälper en framåt.

Emmie Ekdahl
Landslagsspelare

Monas coachande förhållningssätt gav mig verktyg att utveckla mitt ledarskap. Genom övningar fick jag möjlighet att uppleva hur jag kan förhålla mig till och hantera olika typer av situationer. Mona hjälpte mig även att formulera tankarna kring förändringsprocessen om att starta eget företag. Monas engagemang och professionella kunskaper gör att jag kan varmt rekommendera henne!”

Minna Widestedt
Progrexia Consult

Mona Wassermann bidrog till att bredda mitt beslutsunderlag och få nya infallsvinklar hos mig inför mina strategiska beslut. Jag rekommenderar Mona Wassermann åt det bästa.

Anders Lindqvist
Leute Jurister AB

Mona är en jätteduktig coach med stort engagemang. Rekommenderas varmt!

Johanna Nielsen
VD VirMeda
previous arrow
next arrow
Slider

Copyright © MW Coaching AB
info@monawassermann.se | Strand 77, Vännäs | www.mwcoaching.se