Information om olika typer av coaching

Privatcoaching

När du vill ta reda på vad du verkligen vill i livet, din inre drivkraft och glädje som ger dig motivation att våga gå mot ditt mål. Har du tidigare provat coaching och står inför ett beslut, höger eller vänster, kan ett enstaka samtal vara en väl värd investering. Vill du nå en större förändring, ändra ett beteende och hitta nya vanor som tar dig närmare ditt mål då krävs det fler gånger.

Idrottscoaching

Skillnaden mellan de idrottare som ofta hamnar på prispallen och de som inte når ända fram är ungefär 3%. På den här nivån tränar alla ungefär lika mycket, här gör ett starkt mindset en stor skillnad. Precis som andra muskel, behöver du träna din mentala styrka för att få resultat när det gäller.

Jag arbetar även med föräldrar till barn som tävlar och som följer med på tävlingsplatsen. Känslor smittar och även föräldrar blir nervösa. En mentalt stark förälder kan istället påverka sitt barn i positiv riktning.

Företagscoaching

Att utveckla dig, ditt företag och maximera din och företagets potential på en och samma gång. Genom coaching kan du lyfta blicken och fokusera på det strategiska arbetet med din verksamhet istället för att fastna i det dagliga arbetet. Med katalyserande coaching ger du dig själv möjlighet att växa till oanade höjder. Ett oerhört effektivt och starkt verktyg.

Copyright © MW Coaching AB
mona@mwcoaching.se | Strand 77, Vännäs | www.mwcoaching.se