Privatcoaching

”Hur tänker du? Impossible eller I’m possible?”

Sitter du i förarsätet eller i baksätet och styr ditt liv?

Genom coaching kan du ta reda på vad du verkligen vill, för att därefter sätta en strategi som tar dig dit. Det är ett riktigt kraftfullt och effektivt verktyg, som ger resultat. Som coach är jag din katalysator som hjälper dig starta processen. Tillsammans, med dig vid ratten, utforskar vi din karta och hittar möjligheter och lösningar på vägen.

Genom coaching kan du bl.a få:

  • Personlig utveckling
  • Öka ditt självledarskap
  • Hitta och sätta mål
  • Optimera din prestation
  • Hantera personliga relationer bättre
  • Ta tag i din hälsa, träning, mat och vikt
  • Karriär coaching, upptäck dina styrkor

Priser

Viktcoachingprogram online

Vill du ta tag i din hälsa, gå ner i vikt, börja träna, och få mer energi i ditt liv?

Att sätta rätt mindset är A & O för att nå sitt mål. Med rätt verktyg ger du dig själv bästa förutsättningar, vi jobbar MED kroppen istället för MOT den. Här får du även det senaste rönen när det gäller kost och träning. Det här är ingen kur, det här är en livsomställning där du satsar på din hälsa, 

Godkänd för friskvårdsbidrag

– Pris: 1 589 kr inkl moms

HälsoBoosten

Vi mixar viktcoachingprogrammet online med fem digitala coachingsamtal. Vi tar fram varför detta är viktigt på riktigt för just dig så att du kan ställa ditt Mindset för ett långsiktigt resultat. Det här är ingen kur, det här är en livsomställning där du satsar på din hälsa.

– Pris: 8 500 kr inkl moms (onlineprogrammet ingår)

Målsättningspaket

De flesta väljer detta paket där vi träffas fem gånger med två – fyra veckors mellanrum. Beroende på vad du vill få ut av samtalen kopplar vi på olika verktyg för att du ska få ut precis det du vill. Många väljer även att uppgradera till årsabonnemang för att få riktigt stor utväxling och stöd.

– Pris: 8 500 kr inkl moms *

Årsprogrammet

När du vill göra en större förändring, utveckla dig själv och ändra dina vanor. Att göra ett ”commitment” ett riktigt åtagande till dig själv under ett år, skapar kraft och ger resultat. Vid årsabonnemanget träffas vi en gång i månaden under ett helt år.

Här ger du dig själv riktigt bra förutsättning att uppdatera dig själv 2.0

– Pris: 22 900 kr inkl moms *

* Info om paketpriser

Köper du ett målsättnings- eller årspaket och efter första gången känner att detta inte var något för dig, då avbryter vi och du betalar inte någonting. Köper du ett målsättningspaket och därefter vill fortsätta, kan du uppgradera ditt paket till ett årsabonnemang. Första dag blir då ditt första coachtillfälle i ditt första paket.

Info om mig som coach

Jag är utbildad och ICF Certifierad Professionell Coach på PCC nivå, det innebär att jag har en gedigen coachutbildning och minst 500 timmars coaching i bagaget.
Jag är även utbildad i Mental träning och NLP med ett Certified Business Communication Practitioner Certifikat. Jag har dessutom utbildning för Master Coach, utbildad och Certifierad Förändringsledare samt har gått Asentiv´s Coachutbildning för företag i Portugal.

ICF, International Coaching Federation, är världens största branschorganisation för professionella coacher. Jag coachar enligt deras etiska riktlinjer och kärnkompetenser. Allt som sägs mellan mig som coach och dig som klient, stannar mellan oss. Det är du som klient som styr vad vi ska prata om och jag finns här för dig i processen.

MÖJLIGHET – KREATIVITET – UTVECKLING

Copyright © MW Coaching AB
mona@mwcoaching.se | Strand 77, Vännäs | www.mwcoaching.se