videoblogg

”Här får du inspiration och motivation för att hitta och nå din riktiga potential.
Du kan så mycket mer om du bara vågar!”

10 Tips, programmera ditt Mindset att lyckas

Oavsett vilket mål du vill sätta är det av största vikt att du sätter rätt Mindset. Det spelar ingen roll om det är ett idrottsmål, ett mål för din karriär eller om det är ett hälsomål. Rätt Mindset är A och O. Dina tankar styr ditt undermedvetna som i sin tur styr dig och dina resultat.

Vill du ta tag i din hälsa och gå ner i vikt? Kanske vill du minska risken för diabetes eller hjärt & kärlsjukdommar som ökar vid övervikt, eller så vill du bara vill fixa din trivselvikt. Detta årsskifte tycker jag du ska prioritera dig själv och ge dig själv en ärlig chans att nå ända fram. Du är värd det!

Vill du få hjälp på vägen kan du kolla in mitt viktcoachingsprogram. Där kan du följa min resa och ta del av den research jag gjorde, de senaste rönen ang viktreducering, träning och hur vår kropp fungerar, men framförallt ang hur du ställer ditt Mindset för att lyckas. Du kan nyttja friskvårdsbidraget.

Skapa e4:an i din hjärna

Varje gång du tänker tankar skapas det stigar i din hjärna. Desto fler gånge du tänker en tanke, desto större blir stigarna. Din hjärna uppfattar dessa stigar som verkligheten, den gör ingen skillnad på verklig stig eller dröm stig. Så vill du lyckas kan du använda dig av denna teknik att skapa stora stigar i din hjärna… tänk om du kan skapa E4:an i din hjärna. Här har du tre tips på hur du kan tänka. Lycka till

Viktcoachning, 10 tips på hur du ställer ditt Mindset nr 9-10

Här kommer de sista tipsen, nr 9 och 10, för att sätta rätt mindset för att öka din hälsa och nå din drömvikt. Snart är det ett nytt år och många kommer ge löften till sig själv att ta tag i sin hälsa, börja träna, gå ner i vikt och stressa mindre. Oavsett vilket mål du vill sätta är det av största vikt att du sätter rätt Mindset. Det spelar ingen roll om det är ett idrottsmål, ett mål för din karriär eller om det är ett hälsomål. Rätt Mindset är A och O. Detta årsskifte tycker jag du ska prioritera dig själv och ge dig själv en ärlig chans att nå ända fram. Du är värd det!

Vill du få hjälp på vägen kan du kolla in mitt viktcoachingsprogram. Där kan du följa min resa och ta del av den research jag gjorde, de senaste rönen ang viktreducering, träning och hur vår kropp fungerar, men framförallt ang hur du ställer ditt Mindset för att lyckas. Du kan nyttja friskvårdsbidraget.

Viktcoachning, 10 tips på hur du ställer ditt Mindset Nr 7-8

Att sätta mål för din hälsa är ett av dina viktigaste mål för att må bra. Men oavsett vilket mål du vill sätta är det av största vikt att du sätter rätt Mindset. Här får du tips 7 och 8 av 10 på hur du kan sätta rätt Mindset när det gäller att gå ner i vikt. Att skaffa sig en hälsosam vikt är en gåva du kan ge dig själv för att öka din hälsa. Ge dig själv en ärlig chans att nå fram. Lycka till!

Viktcoachning, 10 tips på hur du ställer ditt Mindset Nr 5-6

Hur var det nu igen? Hade du bestämt dig för att ta tag i din hälsa och komma form, börja träna och gå ner i vikt? Att ta hand om dig själv och värdera dig själv högst upp, för att du är värld det! Här kommer tips 5 och 6 av 10 på hur du kan sätta rätt mindset när det gäller det här med viktminskning. Ge dig själv en ärlig chans att nå ditt mål genom att ställa rätt mindset. Lycka till

Viktcoachning, 10 tips på hur du ställer ditt Mindset Nr 3-4

Hur var det nu? Har du bestämt dig för att ta tag i din hälsa och komma form, börja träna och gå ner i vikt. Grattis va härligt!! Din hälsa är viktig och att börja ta hand om dig själv och få en kropp som du trivs med är något du är värd. Här kommer tips 3 och 4 av 10 på hur du kan sätta rätt mindset när det gäller det här med viktminskning. Ge dig själv en ärlig chans att nå ditt mål genom att ställa rätt mindset. Lycka till

Viktcoachning, 10 tips på hur du ställer ditt Mindset Nr 1-2

Hur var det nu? Har du bestämt dig för att ta tag i din hälsa och komma form, börja träna och gå ner i vikt. Grattis va härligt!! Din hälsa är viktig och att börja ta hand om dig själv och få en kropp som du trivs med är något du är värd. Här kommer tips 1 och 2 av 10 på hur du kan sätta rätt mindset när det gäller det här med viktminskning. Ge dig själv en ärlig chans att nå ditt mål genom att ställa rätt mindset. Lycka till

Copyright © MW Coaching AB
mona@mwcoaching.se | Strand 77, Vännäs | www.mwcoaching.se